Klim Fjerritslev El - butik

Klim Fjerritslev El-forretning er i dag en af de største el-forretninger i Jammerbugt i Nordjylland, hvor vi med vore jyske lune altid er parat til at servicere vores kunder inden for el-service, belysning samt hvidevarer. Vi har i vores fysiske butik en stor (300 m2) permanent udstilling med mange af de varer som forhandles hos os, og har vi ikke det du skal bruge på lager så gør vi alt for at skaffe det til dig. Det er altid er en oplevelse at komme at forbi hos Klim Fjerritslev El-Forretning.


Vores butik på Fabriksvej i Fjerritslev er fyldt med lamper i alle afskygninger – pendler, bordlamper, væglamper, loftlamper og gulvlamper. Vi har et bredt udvalg af LED pærer i flere prisklasser, men alle vores LED pærer er med 3 års garanti uanset pris. Vi har støvsugere og små el-apparater og et stor udvalg af støvsugerposer, hvidevarer og brugskunst.

 

Vi går op i god kundeservice og derfor er der altid mulighed for at låne lamper med hjem i udvalg for vi er af den opfattelse at man først kan se om lampen passer ind når man kommer hjem med den. Vi giver gode råd med hensyn til LED pærer og energirigtig belysning til hjemmet samt laver tilbud på hvidevarer når de skal skiftes ud.

 

Vi er to butiksansatte. Den daglige leder, er uddannet i butikken og en pige med mange års butikserfaring. Den anden er salgsassistent-elev, som bliver uddannet løbende. Vi er medlem af A/S El-Salg, som er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, små el-apparater og belysning. Vi har derfor landsdækkende byttegaranti hos El-Salg. Vi er godkendt Boxer forhandler og sælger deres produkter.

 

Vi har GLS pakkeshop og Bring pakkeshop, og pakkerne kan afhentes i vores åbningstid.
 

Vi er faguddannet og derfor klar på at give dig den bedste kundeoplevelse hos os. Vi glæder os til at handle med dig.