Klim Fjerritslev El - El-afdeling

Klim Fjerritslev El-forretning er et stort el-firma beliggende i Fjerritslev i Jammerbugt Kommune i Nordjylland. Vi har desuden en underafdeling i Kaas, der hedder Kaas Pandrup El. Det vil sige at vi dækker hele Jammerbugt Kommune, samt dele af Aalborg og Vendsyssel.
 

I snart 50 år har Klim Fjerritslev El-forretning sørget for strøm og el-løsninger i by og opland. Da firmaet blev startet op, var det med bopæl i Klim som er beliggende lidt uden for Fjerritslev, firmaet blev i starten drevet som et lille familieforetagende.

 

Siden da har vi udvidet og udviklet os. I dag er firmaet beliggende på Fabriksvej i Fjerritslev, hvor vi i al ubemærkethed, men med god service og loyale kunder, har bevist at ved at være målrettet, har vi vokset os større, så vi i dag har en bred vifte af viden inden for El.

Der er ansat 14 elektrikere, hvoraf den ene er lærling. Vi har erfaring inden for landbrug, nybyg, industri, styring, alarmer, EDB, TV og antenne. Vi er leveringdygtige af hvidevarer og laver også service på hvidevarer. Vi har stor erfaring for opsætning af varmepumper. Vi giver gerne gode råd med hensyn til LED pærer og energirigtig belysning, både til den private forbruger og til erhverv. Vi laver desuden energiberegninger på jeres energiforbrug i hjemmet eller i jeres virksomhed hvis behovet er for det. Kontakt gerne Bøgild eller Thomas på 98 21 36 99 for nærmere information.
 

Vi laver gerne uforpligtende tilbud så ring endelig og få en snak med os hvis du står og har brug for en elektriker. Vi kan kontaktes på telefonnummer 98 21 36 99. Vi har døgnvagt og kører ud hvis du skulle få behov for det.