Industri

Uanset det drejer sig om mindre håndværksvirksomheder eller større industrier, er driftsstop som følge af slid eller fejl i elinstallationen altid både ubelejligt og dyrt.
 
Derfor anbefaler vi kraftigt at indgå en aftale med os om periodisk servicetjek og vedligeholdelse, for eksempel en gang om året. Det sparer mange ærgelser og som regel også penge i det lange løb.
 
Kombineres periodisk service og vedligehold med et passende sikringsanlæg og/eller brandalarmanlæg, er der normalt betydelige beløb at spare på forsikringspræmien. Kontakt virksomhedens forsikringsselskab og os for at få en snak om mulighederne. Ofte vil effektiv sikring og service vise sig at være en god forretning på længere sigt.
 
Og når vi så alligevel er i virksomheden, er det billigt og hurtigt at få foretaget de småændringer i elinstallationen, der altid er behov for. Det kan være en stikkontakt, der skal flyttes eller en kabelføring, der sidder i vejen, eller noget helt andet du skal have en elktriker til at lave.
 
Montering af hovedtavler til industri. Opsætning af nye tavler, betjeningspulte, betjeningskasser, førings-veje og kabler. Tilslutning og montering af styringskomponenter som fotoceller, aftastere, frekvens-omformere, softstartere, motorer og sikkerhedskomponenter.