Landbrug

 

Vi har fulgt landbrugets teknologiske udvikling de seneste 40 år og vi er helt opdaterede, når det gælder den nyeste teknologi og de særlige krav, der stilles i en moderne landbrugs bedrift.
 
Derfor lægger vi stor vægt på at deltage allerede i planlægningsfasen, når det gælder nybygninger eller modernisering af eksisterende anlæg. På den måde kan vi bidrage med vores ekspertise, så du får den helt rigtige, fremtidssikrede løsning til den rigtige pris, som fungerer i hverdagen.
 
Samtidig med at du i dagligdagen opnår den hurtigste service hvis uheldet skulle være ude, da vi hurtigt og nemt kan fejlfinde på installationen, da vi har et indgående kendskab til den.
 
Vi har blandt andet et indgående kendskab til levering, installering og servicering af såvel nye samt gamle styringssystemer til ventilation, gardiner, malkerobotter, fodersystemer, overvågning og alarm.
 
Af hensyn til respekt for ikke at transportere sygdomme rundt på de forskellige landbrug, holder vi styr på, hvilke stalde vi kommer i, desuden skiftes vores kvalificerede service elektrikere til at have døgnvagt året rundt, så du altid er sikker på hurtig hjælp døgnet rundt.