Nybyg, Ombyg & Tilbyg

Skal du bygge nyt? Har du overvejet om din elinstallation skal være traditionel eller intelligent? Den traditionelle elinstallation opfylder behovet for lys. En intelligent løsning IHC (Intelligent House Concept) giver dig mulighed for både sikkerhed, komfort og fleksibilitet i hjemmet. Lav en tegning over dit kommende hjem og få tegnet dine møbler ind. Hvis du ofte flytter rundt på møblerne, er det en god ide at tage hensyn til det. Hellere én stikkontakt for meget end én for lidt. Der er klare regler for installation i nybyggeri som skal overholdes. Der kræves en stikkontakt pr. påbegyndt 4m² beboelsesrum, men det er langt fra altid nok. Overvej hvilken type belysning du har brug for i de enkelte rum. Hvis du foretrækker en væglampe på væggen eller bordlampe på natbordet i dit soveværelse, så skal der tages højde for det i installationen. Hvis du har brug for at kunne tænde og slukke belysningen i begge ender af dine rum, så kan det også klares. Overvej familiens behov grundigt, og tag os med på råd, og lad os hjælpe med at finde den bedste løsning til dig og din familie.
 

Skal du og din familie til at lave mindre eller større renoveringer i jeres bolig? Det vil være en rigtig god ide også at kigge elinstallationen efter i sømmene, i samme omgang. Tag gerne en snak med os, vores produkter sikrer større komfort og mere sikkerhed i hverdagen. En mulighed kunne være trådløse kontakter der gør det nemt at indføre nye funktioner i din elinstallation senere hen. Eller måske glemmer børnene at slukke lyset på værelserne? Så kunne det være en god ide at få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset, når der ikke er nogle i rummet. Vi har også energi rigtige LED pærer der har en god kvalitet med 3 års garanti og en lang levetid, som kunne være en mulighed at udskifte jeres eksisterende pærer med når I alligevel skal til at lave om.

 

Der findes uanede muligheder for at lave en intelligent elinstallation i boligen som passer til netop lige jeres behov. Det spænder fra de helt små og simple løsninger til de store, avancerede totalløsninger. Kontakt os endelig på 98 21 36 99 eller mail bogild@klimel.dk, så kan vi sammen finde frem til lige netop jeres behov og sammen opfylde dem.