Klimel.dk

Diana K. Søgaard
Ansvarlig, webshop
Tlf. 40 21 86 99
 diana@klimel.dk
 

Klim Fjerritslev El-forretning har haft fysisk butik i Fjerritslev i omkring 20 år og selve El-firmaet har eksisteret i 48 år. Og for efterhånden 9 år siden startede vi vores webshop www.klimel.dk op.

Vi gør alt for at yde en optimal service for vores kunder og vi håber du føler dig godt tilfreds med at handle hos os og er der noget du ikke er tilfreds med, vil vi gerne høre fra dig så vi kan gøre det godt igen. 

Vores fysiske butik Klim Fjerritslev El-forretning er medlem af A/S El-Salg, som er en af Danmarks største frivillige indkøbskæder inden for hårde hvidevarer, små el-apperater og belysning. Vi yder derfor byttegaranti service.   

De fleste varer har vi på vores lager, da de varer vi har i vores butik også er dem vi sælger på vores webshop. Finder du ikke det du søger på vores hjemmeside, kan du altid kontakte os på mail diana@klimel.dk eller telefon 98 21 36 99. Vores telefon er åbent mellem 9.30-17.00 på hverdage og mellem 9.00-12.30 på lørdage. Vi bestræber os på at besvare mails indenfor 12 timer. Dog kan der være længere svaratid ved weekenderne, ferier og helligdage.
Er der noget du er i tvivl om vi har altid tid til at hjælpe, det er bare at ringe eller skrive til os. E-mail: diana@klimel.dk eller telefon 98 21 36 99.

Vi glæder os til at handle med dig i vores webshop.