KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Energioptimering

Går du i overvejelser om energioptimering af din bolig, så kan vi hos Klim Fjerritslev El hjælpe hvad enten der er varmepumpe, LED belysning eller gode råd om energioptimering. Vi hjælper både private og erhvervskunder med energioptimering. Klim Fjerritslev El kan rådgive dig om hvilke muligheder du har for energioptimering på din bolig.

VARMEPUMPE — hvilken skal man vælge?

Panasonic varmepumper hører til blandt markedets bedste varmepumper. Og det er Klim Fjerritslev El’s foretrukne varmepumpe. En Panasonic varmepumpe er meget energieffektive og støjsvage. Derfor kan disse varmepumper bidrage til at sænke din varmeregning. Hos Klim Fjerritslev El kan vores dygtige varmepumpe montør rådgive om model, montering og effektivitet på varmepumperne.

Hos Klim Fjerritslev El udfører vores dygtige faguddannede elektrikere også varmepumpe service for vores kunder. Hvis du ønsker, at din varmepumpe skal holde i mange år, så er det vigtigt, at du sørger for regelmæssig varmepumpe service. Så du kan være sikker på, at din varmepumpe fungerer optimalt. Vi anbefaler en regelmæssig varmepumpe service, så du undgår, at manglende vedligeholdelse kommer til at koste dig flere penge, end du kan spare. Det er også bestemt ved lov, at alle varmepumpeanlæg samt køleanlæg med over 1 kg kølemiddel i kølekredsen skal ses efter minimum en gang årligt. Eftersynet skal omfatte afklaring af, om der er fejl og mangler eller noget, som skal justeres med hensyn til driftseffektivitet.

Service på varmepumper

Når du bestiller varmepumpe service hos Klim Fjerritslev El, kommer vores dygtige montører ud og laver en grundigt eftersyn. Et varmepumpe servicetjek fra Klim Fjerritslev El omfatter flere ting – blandt andet et visuelt eftersyn af dine rørinstallationer, en tæthedstest af dit system, eftersyn og test af vibrationer i kompressoren og ventilatoren. Herudover indeholder Klim Fjerritslev Els varmepumpe service ligeledes også eftersyn af korrosion på komponenterne, tjek af kølemiddelfyldning ved påviste lækager, tjek af olieudtræk og meget andet. Det er lige meget, om du skal have foretaget et varmepumpe eller eftersyn af dit køleanlæg. Uanset hvad Klim Fjerritslev El skal hjælpe dig med, så er din opgave med serviceeftersyn af dit anlæg i trygge hænder hos os. Klim Fjerritslev El har nemlig mange års erfaring med mange opgaver inden for dette fagområde. Vores kompetente faguddannede personale er altid parate til at rådgive vores kunder om stort og småt.

Optimér med Klimaanlæg

Søger du efter energibesparelse på et godt klimaanlæg eller ventilationsanlæg til huset eller erhverv, så kan Klim Fjerritslev El hjælpe i begge tilfælde. Det er vigtigt, at man har et godt indeklima, hvor man opholder sig. På denne måde kan man bedst muligt føle sig frisk og veloplagt. Når du vil have et godt indeklima, kan du bedst opnå og bibeholde dette ved hjælp af et godt klimaanlæg af fornuftig kvalitet. Hos Klim Fjerritslev El kan vi tilbyde vores kunder et stort udvalg inden for klimaanlæg. Hos Klim Fjerritslev El er vores dygtige montører kan installere klima- eller ventilationsanlæg hos dig. Et klimaanlæg er i stand til at køle luften ned til en passende temperatur for dig. Et klimaanlæg kan monteres mange steder, og det gælder også for eksempel i vinkældre. Når du vælger at få installeret et klimaanlæg i din vinkælder, kan du således være sikker på, at din gode vin bliver opbevaret optimalt og holder sig i længere tid.

Hos Klim Fjerritslev El skræddersyr vi vores løsninger til hver enkelt af vores kunder. Det giver altid det bedste resultat. Hos Klim Fjerritslev El sætter vi en ære i at anbefale det bedst mulige for hver enkelt af vores kunder.

Spar penge med LED belysning

LED belysning er også en af de mange energioptimeringer du kan lave på din bolig eller i dit erhverv. Så hvis du overvejer at energioptimere dit hus, din butik, virksomhed eller landbrug, så kontakt os hos Klim Fjerritslev El. Der er flere fordele ved LED — fx bruger LED pærer hele 4 til 5 gange mindre strøm sammenlignet med halogenpærer. Herudover holder en LED pærer som regel i 10 til 15 år, hvilket er 5 gange så lang tid som en halogenpære. En LED pære er desuden også mere miljøvenlig, fordi en LED pære ikke indeholder noget kviksølv ligesom fx gl. lysstofrør.

Klim Fjerritslev Els erfarne el installatører laver energiberegninger på udskiftning af gamle armaturer eller gamle lysrør til nye energirigtige LED armaturer eller LED lysrør. Klim Fjerritslev El udfører gerne en uforpligtende beregning for dig. Så kan du med egne øjne se, hvad du kan spare ved udskiftning. Samtidig udarbejder Klim Fjerritslev El også gerne en beregning over tilbagebetalingstiden. Sidstnævnte beregning kan du bruge som dokumentation — eksempelvis over for din bank.  Klim Fjerritslev El hjælper også gerne med at søge tilskud hjem til dig efterfølgende. Hvis du har yderligere spørgsmål, er vi hos Klim Fjerritslev El også parate til at yde dig god rådgivning om energioptimering.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!