KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

IHC wireless controller og styring

Sikkerhed og tryghed er meget aktuelt og oppe i tiden for de fleste mennesker. De fleste mennesker vil gerne have kontrol over deres ting – blandt andet også over el installationerne i hjemmet. Det er vigtigt for mange mennesker at føle sig trygge i sit hjem, og kontrol giver større tryghed. Man siger jo også, at ens hjem er ens borg. Med IHC styring er det ingen problem at opnå større tryghed og sikkerhed i dit hjem.

Intelligent Home Concept

Klim Fjerritslev El tilbyder at installere den moderne løsning, som kaldes IHC (”Intelligent Home Concept”). På denne måde kan vores kunder faktisk via deres smartphone, iPad / tablet eller computer fjernbetjene hjemmets el installationer – også når de er i byen. IHC hører ind under betegnelse intelligent systemløsning med mange funktioner. Du kan eksempelvis ved bare et klik på en enkelt knap på din IHC controller slukke alt. Klim Fjerritslev El kan tilbyde dig et intelligent hjem med større sikkerhed og kontrol – også når du ikke er hjemme.

Fordele ved IHC system

Der er flere fordele ved IHC – blandt andet kan du opnå gode energibesparelser, da du kan styre alt optimalt. Hertil kommer, at IHC samler alt i en applikation, så du slipper for en masse applikationer. Dem er der jo nok af i forvejen for de fleste mennesker. Med blot en enkelt applikation kan du nemt og enkelt bevare overblikket. Du kan også få installeret en tyverialarm i dit IHC-system. Det er en løsning, som mange af vores kunder vælger.

Alarmsystem: den moderne løsning

Du behøver bestemt ikke at vente på, at du måske har haft indbrud hjemme hos dig. Du kan komme tyveknægtene i forkøbet, for det er ikke en rar tanke, at fremmede har været i ens hjem og rodet i ens personlige ejendele. Heldigvis er Klim Fjerritslev El klar til at hjælpe dig med en alarmløsning, der passer til dig. Ring til Klim Fjerritslev Els alarmafdeling pr. telefon 98 21 36 99 eller send os en mail til mailadressen: thomas@klimel.dk. Så sørger Klim Fjerritslev El for, at dine ideer om alarmsystem bliver til virkelighed. Så kan du opnå større tryghed og sikkerhed i dit hjem. Mange af vores kunder sætter pris på funktionalitet og brugervenlighed i mange henseender. Dette er også tilfældet, når vores kunder skal vælge blandt de mere moderne løsninger inden for el arbejde.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!