KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Videoovervågning

Klim Fjerritslev El tilbyder videoovervågning og overvågningskamera i Nørresundby og Aalborg m.m. Installation af videoovervågning og overvågningskameraer er blevet mere brugt blandt kunderne. De vil gerne føle sig sikre og trygge — ingen ønsker at blive udsat for indbrud. Bare tanken om, at fremmede, som man ikke aner, hvem er, bryder ind på ens absolutte enemærker, er ubehagelig. Det er, fordi man ejer typisk mange personlige ejendele, som man vil beholde for sig selv såsom minder. Det kan være fotos, arvestykker såsom smykker, tablet eller iPad, fladskærms-TV, ferieminde-souvenirs og andet, som er uerstatteligt for dig.

Uanset hvad, så er ens hjem og bolig noget, som er meget privat for de fleste mennesker. Det er ikke alle, som man ønsker at få ind i ens bolig. Når man så tilmed tænker på, at fremmede går rundt i ens hjem på egen hånd, og uden at man er vidende om det, så er tanken herom endnu værre. Det er noget, som man bestemt vil undgå at blive udsat for.

Vi tilbyder videoovervågning og overvågningskamera

Det er ikke meget, som du skal bruge, når du vil have installeret videoovervågning overvågningskamera. En god start er at købe videoovervågning med en harddiskoptager og et kamera. Du kan vælge mellem enten et indendørs kamera eller et udendørs kamera. Noget, som hedder IR lys sørger for, at dit kamera er i stand til at filme i sort hvid efter mørkets frembrud. Alt det filmede bliver så optaget og lagret på en harddisk. Du kan følge med ved hjælp af fx din smartphone, tablet / iPad eller computer. Sammen med videoovervågningen får du samtidig leveret strømforsyning og de nødvendige kabler. Herefter mangler du sådan set blot en skærm eller monitor.

Det er bedst, hvis man kan opnå, at en eventuel tyveknægt mister modet og opgiver at bryde ind. Hvis nu du får indbrud, så vil videoovervågningen heldigvis optage indbruddet. Videoovervågning er en ekstra risiko for tyveknægtene, som typisk vælger et andet hus at bryde ind i. Du kan vælge en videoovervågning, som ikke kører på batteri, og hvor opsætning sker gennem et strømkabel og et datakabel, men her kan tyveknægten kappe ledningerne. Et trådløst kamera på batteri kan dog løbe tør for strøm, men er til gengæld vanskeligere at afbryde. Så der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Du skal også overveje billedkvaliteten – nemlig enten HD eller analog. Kontakt os og hør nærmere.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!