KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Landbrug og Erhverv

Klim Fjerritslev El udfører el arbejde og el installation i landbrug samt erhverv i blandt andet Aars, Farsø, Brovst, Løgstør og Thisted m.m. Klim Fjerritslev El kommer ud til de steder, hvor vores kunder behøver os og vores ekspertise. Klim Fjerritslev El har altid fingeren på pulsen og følger grundigt med i markedet og udviklingen inden for el arbejde og el installation.

Derfor er Klim Fjerritslev El også helt inde i de mange muligheder, som den moderne teknologi tilbyder. Det giver nemlig vores kunder flere muligheder at vælge imellem. Det er altid vigtigt for Klim Fjerritslev El, at vores kunder får tilbudt den optimale løsning på alle punkter til hvert individuelle projekt.

Den moderne teknologi tilbyder mange muligheder

Klim Fjerritslev El har efterhånden mange år på bagen, og med det følger tilsvarende erfaring. Klim Fjerritslev El kan udføre mange opgaver inden for billig el. Det er fx installation af billig el samt reparation af styringssystemer til malkerobotter, ventilation, gyllepumper m.m. Klim Fjerritslev El kan også bistå vores kunder med opgaver i forbindelse med styringssystemer til fodersystemer, alarmer, overvågning og mange andre ting. Klim Fjerritslev El forestår også opgaver med modernisering af eksisterende anlæg samt nybygning eller ombygning.

I god og tæt dialog med vores kunder aftaler de faguddannede medarbejdere hos Klim Fjerritslev El konkret de nærmere forhold med vores kunder. I den forbindelse tilgodeser Klim Fjerritslev El vores kunders tidsmæssige planlægning m.m. Klim Fjerritslev El udfører jævnligt el tjek hos vores kunder, og det er en fornuftig start på et projekt, når projektet ikke er nybyggeri. Et el tjek skal blandt andet føre til, at man sikrer sig bedst muligt mod elektrisk stød, brandfare m.m. Det er altid bedst at være mest muligt på den sikre side, så man ikke risikerer økonomisk tab og ærgrelser.

Det kan godt betale sig at få installeret videoovervågning og alarmanlæg på dit landbrug. Hvis du vælger dette, kan du modtage en SMS ved indbrud og optagelser af videoovervågningen, som gemmes på en harddisk. På denne måde kan du føle dig mere tryg og sikker.

Klim Fjerritslev Els el tjek indeholder prøvning af fx automatisk afbrydelse af forsyning, afprøvning af fejlstrømsafbryder, spændingsprøve m.m. Klim Fjerritslev El udarbejder i forbindelse med el tjek en elinstallationsrapport til vores kunder. I elinstallationsrapporten kan vores kunder blandt andet se, funktionsdygtigheden og lovligheden af ejendommens elinstallationer. Dette beskytter både køber og sælger i ejendomshandler.

Bæredygtighed og energiforvaltning

Klim Fjerritslev El er ikke kun dedikeret til at levere førsteklasses el-løsninger, men vi er også engageret i bæredygtighed og energiforvaltning. Vi forstår, at landbrug og erhverv står over for stigende krav om energieffektivitet og miljømæssig ansvarlighed. 

Derfor tilbyder vi ekspertise inden for energibesparende løsninger og grønne energikilder. Vi hjælper vores kunder med at reducere deres energiforbrug, minimere omkostninger og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!