KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Varmepumpeservice Nordjylland

Hos Klim Fjerritslev El udfører vores dygtige faguddannede el installatører m.m. varmepumpe service for vores kunder i Fjerritslev, Brovst, Løgstør, Nibe, Thisted og Aalborg m.m. Herudover kommer Klim Fjerritslev El hen, hvor vores kunder ønsker. Hvis du ønsker, at din varmepumpe skal holde i mange år, så er det vigtigt, at du sørger for regelmæssig varmepumpe service. Så kan du også være sikker på, at din varmepumpe kan fungere optimalt.

Det er altid en god ide at få mest muligt ud af sine investeringer. Derfor kan det godt betale sig at betale for regelmæssig varmepumpe service, så du undgår, at manglende vedligeholdelse kommer til at koste dig flere penge, end du kan spare. Det er også bestemt ved lov, at alle varmepumpeanlæg samt køleanlæg med over 1 kg kølemiddel i kølekredsen skal ses efter minimum en gang årligt. Eftersynet skal omfatte afklaring af, om der er fejl og mangler eller noget, som skal justeres med hensyn til driftseffektivitet.

Vi udfører varmepumpe service for vores kunder

Når du bestiller varmepumpe service hos Klim Fjerritslev El, får du meget for dine penge. Et varmepumpe servicetjek fra Klim Fjerritslev El omfatter flere ting – blandt andet et visuelt eftersyn af dine rørinstallationer, en tæthedstest af dit system, eftersyn og test af vibrationer i kompressoren og ventilatoren. Herudover indeholder Klim Fjerritslev Els varmepumpe service ligeledes også eftersyn af korrosion på komponenterne, tjek af kølemiddelfyldning ved påviste lækager, tjek af olieudtræk og meget andet. Så kontakt gerne Klim Fjerritslev El og hør mere om alle disse punkter.

Hos Klim Fjerritslev El kalder vi også en varmepumpe service for et servicetjek eller serviceeftersyn. Det er lige meget, om du skal have foretaget en varmepumpe service eller eftersyn af dit køleanlæg. Uanset hvad Klim Fjerritslev El skal hjælpe dig med, så er din opgave i trygge hænder hos os. Klim Fjerritslev El har nemlig mange års erfaring med mange opgaver inden for dette fagområde. Vores kompetente faguddannede personale er altid parate til at rådgive vores kunder om stort og småt. Klim Fjerritslev El tager en ting ad gangen, således at vores kunder kan følge med hele vejen. Klim Fjerritslev El har overblikket for vores kunder og forklarer gerne sagens rette sammenhæng for vores kunder. For nogle kunder er varmepumpe osv. noget ganske nyt, og det er helt i orden. Klim Fjerritslev El forklarer tingene på forståeligt dansk, så alle kan være med. Vi forventer ikke, at vores kunder ved alt om varmepumper.

Kundetilfredsheds og sikkerhed i højsæde

Hos Klim Fjerritslev El forstår vi, at kundetilfredshed er nøglen til succesfuld virksomhedsdrift. Derfor fokuserer vi ikke kun på at levere kvalitetsvarmepumpeservice, men også på at sikre, at vores kunder føler sig trygge og godt informeret under hele processen. Fra første kontakt til afslutningen af servicen, lægger vi vægt på åben kommunikation, så du altid er opdateret om arbejdets fremgang og eventuelle anbefalinger. Vi tror på, at en informeret kunde er en tilfreds kunde.

Sikkerheden er også en prioritet for os. Vores team sikrer, at alle retningslinjer og sikkerhedsstandarder overholdes nøje under eftersynet og vedligeholdelsen af dit varmepumpeanlæg. Vi forstår, at det handler om mere end blot teknisk ekspertise – det handler også om at skabe et trygt miljø for vores kunder og deres familier. Med Klim Fjerritslev El kan du være sikker på, at dit varmepumpeanlæg er i de bedste hænder, og at dit hjem forbliver et sikkert og behageligt sted. Uanset om du har brug for en elektrikers hjælp til dit el-arbejde, eller om du ønsker en ny løsning til dit alarmsystem, er vi hos Klim Fjerritslev El dig behjælpelig.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!