KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

El arbejde til nybyggeri, ombygning og tilbygning i Nordjylland

Klim Fjerritslev El tilbyder el arbejde og el installation i landbrug og erhverv i blandt andet Aars, Farsø, Brovst, Løgstør og Thisted m.m. Skal du lave ombygning, tilbygning eller nybyggeri, så kontakt Klim Fjerritslev El. Vores dygtige faguddannede personale er klar til at forestå alle dine opgaver indenfor el arbejde.

Klim Fjerritslev El anbefaler generelt, at vi starter med et el tjek for at sikre, at alt er sikkerhedsmæssigt forsvarligt, lovligt m.m. El arbejde er ikke bare el arbejde, for der meget, der skal tages med i overvejelserne. Eksempelvis kan vores kunder vælge, om de ønsker at få installeret en traditionel eller en intelligent el installation.
Det kan du alt sammen læse mere om hér på Klim Fjerritslev Els hjemmeside. Der er nemlig mange muligheder, og el arbejde er ikke bare el arbejde. Vi rådgiver vores kunder om el arbejde på godt dansk. Så forstår vores kunder, hvad vi snakker om.

Din partner ved renovering og nybyggeri

 Klim Fjerritslev El er din pålidelige partner inden for elektriske løsninger til nybyggeri, ombygning og tilbygning i Nordjylland. Vi er stolte af at tilbyde omfattende elektrikerløsninger, der sikrer, at dit projekt får den nødvendige elektriske struktur og effektive installationer. Uanset om du bygger en ny bolig, ombygger eksisterende rum eller udvider din ejendom, er vores ekspertise inden for elarbejde tilgængeligt for dig.

Vi forstår, at hvert byggeprojekt er unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede el-løsninger, der passer nøjagtigt til dine behov og projektets omfang. Vores elektrikere samarbejder tæt med dig for at forstå dine krav og designe en elektrisk plan, der opfylder alle dine forventninger – og overgår dem.

Uanset om du planlægger et nybyggeri, en ombygning eller en tilbygning, er vores elektrikerteam klar til at levere pålidelige løsninger. Vi er specialiseret i:

  • Nybyggeri: Vi sørger for den nødvendige elektriske infrastruktur fra bunden af, herunder installation af el-paneler, stikkontakter, lysarmaturer og mere.
  • Ombygning: Vi kan modernisere og opgradere din eksisterende elektriske installation for at møde moderne behov og standarder.
  • Tilbygning: Hvis du udvider din ejendom, kan vi let integrere den nye el-struktur med den eksisterende for at sikre en problemfri drift.

El arbejde er ikke bare el arbejde

Klim Fjerritslev El udfører både store og små opgaver med billig el i forbindelse med vores kunders projekter. Klim Fjerritslev El forestår for eksempel opgaver i forbindelse med varmepumpe, el gulvvarme, elmåler, tyverialarm og gsm alarm samt privat alarm plus alarm uden abonnement. Klim Fjerritslev El arbejder også med opgaver vedrørende elradiator, antennestik, belysning, stikkontakter og fjernbetjent stikkontakt m.m. Klim Fjerritslev El hjælper også i forbindelse med dørtelefon, klimaanlæg, hpfi relæ, diverse el service, el materialer og meget andet. Klim Fjerritslev El kan også tilbyde dig lift leje.

Så Klim Fjerritslev El udfører som nævnt både store og mindre opgaver for vores kunde. Vi tilbyder også alarmer til private hjem, herunder trådløs alarm. Klim Fjerritslev El har mange års erfaring og er altid klar til at rådgive vores kunder om stort og småt, så kontakt Klim Fjerritslev El, så snart du har behov for professionel hjælp inden for billig el og energioptimering.

Hvis du vælger en intelligent el installation, så kan du faktisk ændre på funktionen af el installationen – fx ved hjælp af et software program. Dette kan give dig besparelser på elregningen. Du kan også beslutte dig for at få en traditionel el installation med lysdæmpning, bevægelsessensor eller timer. En bevægelsessensor tænder og slukker automatisk lyset. Du kan også vælge en luft til vand varmepumpe i forbindelse med din tilbygning eller ombygning m.m. Kontakt os og hør mere.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!