KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Luft til luft varmepumpe

Går du op i energioptimering og søger en ny, effektiv varmekilde, der samtidigt sikrer et bedre indeklima? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Klim Fjerritslev El har vi mange års erfaring med varme løsninger og vi leverer komplette varmepumper til både privat og erhverv.

Kender du forskellen på en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe? En luft til luft varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor og bruger den inde i huset, mens en luft til vand varmepumpe omdanner luften til vand.

Søger du en effektiv varmekilde, som lynhurtigt giver dig et opvarmet hus og ligeledes både gavne miljøet og din pengepung? Så er en luft til luft varmepumpe den perfekte løsning til dig. En luft til luft varmepumpe en billig løsning sammenlignet med f.eks. elvarme. Dette skyldes, at varmepumpen afgiver mere varme end den mængde strøm, du tilfører til den. Faktisk giver en luft til luft varmepumpe 3–5 gange så meget energi igen, og pengene du investering i luft varmepumpen er tjent ind igen på bare få år.

Luft til luft varmepumpe varmepumpen er ligeledes ideelt til dig, som har et sommerhus og søger en effektiv og billig varmekilde. Den er nem at montere og kræver ikke, at du i forvejen har centralvarme. Tilmed er luft til luft varmepumper gode, hvis du vil forbedre dit indeklima og slippe for fugt.

Hos Klim Fjerritslev El forhandler vi to mærker af varmepumper, og det er Panasonic og Mitsubishi varmepumper. Så hvad passer bedst til dit forbrug og dine behov? Det kan Klim Fjerritslev El rådgive dig om.

Panasonic varmepumpe

Panasonic varmepumper hører til blandt markedets bedste varmepumper. Dette skyldes bl.a. at varmepumper fra Panasonic er meget energieffektive. Derfor kan disse varmepumper bidrage til at sænke din varmeregning og kan spare dig for mange penge.

Faktisk er Panasonic varmepumper fem gange mere effektive end almindelige traditionelle varmesystemer, som er direkte el-baseret. SP, som er Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, har dokumenteret, at Panasonic Flagship varmepumper hører til blandt de bedste varmepumper i Norden. Panasonic Flagship varmepumper er blevet gennemtestet i Borås, Luleå og Malmø af hensyn til sammenligning af de herskende regionale forskelle i klimaet.

Mitsubishi varmepumpe luft til luft

Hvis du er ude efter at få installeret en af de mest støjsvage varmepumper på markedet, så er Mitsubishis luft til luft varmepumper den bedste løsning for dig. Mitsubishi luft til luft varmepumper hører til blandt markedet mest støjsvage varmepumper både med hensyn til varmepumpens indedel og udedel. Af Mitsubishi varmepumper findes der en model, som kaldes for sommerhusmodellen – nemlig Mitsubishi MSZ-SF25VEH i energiklasse A+/A++. Den er god til at nedkøle dit soveværelse eller opvarme henholdsvis køle din kolonihave m.m.

Disse varmepumper er desuden udviklet med henblik på vores nordiske klimas barske vintre. Når du vælger en Mitsubishi luft til luft varmepumpe, får du desuden også en kvalitetsvarmepumpe med høj energiklasse og herudover også store COP– og SCOP-værdier. COP står for Coefficient of Performance, og SCOP står for Seasonal Coefficient of Performance. Disse værdier fortæller dig noget om varmepumpeydelse samt forholdet mellem varmemængden fra varmepumpen og dens strømforbrug.

Når man måler COP-værdien, sker dette kun ved udetemperatur på 7o C, medens SCOP-værdien typisk vil blive målt igennem en hel sæson. Som følge heraf er SCOP-værdien en bedre indikator som grundlag for sammenligning.

Varmepumpe installation og montering

En luft til luft varmepumpe kan installeres uanset om huset har centralvarme eller ej, og det betyder at varmepumpen egner sig som et godt supplement i sommerhuse.

En luft til luft varmepumpe består af en udedel og en indedel, som henholdsvis placeres inde i huset samt på ydermuren. For at opnå en effektiv opvarmning med flest besparelser bør du placere indedelen et sted, hvor du opholder dig meget. Derudover bør du undgå at sætte varmepumpen bag møbler eller i soveværelset, da blæseren i luft til luft varmepumper kan give lidt støj.

Udedelen bør placeres på solid jord eller på en stor betonflise. Undgå at placere den direkte på murværket, da det kan skabe små vibrationer indenfor.

Hos Klim Fjerritslev El anbefaler vi altid, at få installationen udført af en professionel installatør. Ønsker du et uforpligtende tilbud på installation af luft til luft varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os. Når du bestiller en varmepumpe udfører vores dygtige installatører varmepumpeservice for vores kunder. Hvis du ønsker, at din luft til luft varmepumpe skal holde i mange år, så er det vigtigt, at du sørger for regelmæssig varmepumpeservice. Så kan du også være sikker på, at din varmepumpe kan fungere optimalt.

Varmepumper Nordjylland

Ønsker du et bedre indeklima og samtidig spare penge på dit forbrug, kan du med fordel overveje at købe en varmepumpe. De fleste varmepumper er en god investering, der hurtigt har tjent sig selv ind, og det er derfor en billig løsning sammenlignet med andre varme løsninger. Bestil din varmepumpe hos Klim Fjerritslev El og lad, vi sidder altid klar med et godt tilbud, der matcher dine behov.

Søger du hjælp til montering og installation af varmepumpe i Nordjylland, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige faguddannede el installatører udfører installation af varmepumper i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Jammerbugt, Løgstør, Pandrup, Thisted, Nibe og Brovst. Vi udfører også service af varmepumpe i hele Nordjylland og kommer gerne ud på din adresse, hvad enten du har sommerhus eller helårs hus.

Det kan godt betale sig med et regelmæssigt varmepumpe service, så du undgår at vedligeholdelsen kommer til at koste dig flere penge end du kan spare. Det er også et lovkrav, at alle varmepumpe samt køleanlæg med over 1 kg kølemiddel i kølekredsen skal ses efter minimum en gang om året. Eftersynet skal omfatte afklaring af, om der er fejl og mangler eller noget, som skal justeres med hensyn til driftseffektivitet.

Kontakt os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på varmepumpe eller hvis du har spørgsmål til, hvordan du kan opnå store besparelser på dit forbrug. Vi tilbyder levering til huse og sommerhuse, og vi hjælper med montering og installation af varmepumpen.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!