KLIM FJERRITSLEV EL - i byen og på landet

Elektriker i Fjerritslev, Nordjylland

Har du behov for professionel hjælp til el-arbejde af en el-installatør i Nordjylland — hvad end det relaterer sig til din elinstallationer i hjemmet eller i virksomheden, energioptimering eller blot installationer i det nybyggede eller renoverede hus, så er Klim Fjerritslev El det oplagte valg.

Vi har en lang årrække bag os, faktisk siden 1969, og derfor leverer vi altid en service af høj kvalitet. Vores dygtige personale sørger altid for korrekt og kompetent udførsel af diverse opgaver. Ligegyldigt hvad end du har udfordringer med, står vi klar til at hjælpe dig med netop dine opgaver. Ingen opgaver er for små eller store, og derfor kan du trygt opsøge os uanset, hvad du skal have hjælp med. 

EL-INSTALLATØR I JAMMERBUGT KOMMUNE

Vi sætter en dyd i altid at levere den bedste service, og derfor har vi en høj tilfredshedsgaranti blandt vores kunder. Når vi har klaret en opgave hos dig, er du ikke glemt. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du oplever mangler ved vores arbejde. Vi kommer selvfølgelig og retter det til ud fra dine ønsker, så du er fuldt ud tilfreds. Det er dog sjældent nødvendigt, da vores dygtige ansatte alle lever op til vores varemærke om god service og høj kvalitet.
Vi kan klare mange forskellige typer af el-installationer, og vi hjælper kunder med elektricitet både til private boliger, virksomheder, landbrugsrelateret og meget mere. Hvad end du oplever problemer med, så tøv ikke med at kontakte Klim Fjerritslev El. Vores elektrikere kører ud til hele Nordjylland — både i byer og på landet. 

VÆRDIFULD SAMARBEJDSPARTNER TIL EL-ARBEJDE

AUTORISERET EL-FIRMA OG ISO 9001 GODKENDTE

Klim Fjerritslev El er en værdifuld samarbejdspartner for dig, hvad end du skal bygge nyt hus, installere alarmsystemer og meget andet. Vi kan derudover også sikre dig besparelser i fremtiden, da vi laver energiberegninger på både private boliger og virksomheder. Der kan være store besparelser at finde i ældre bygninger, så det kan være en fordel at få en kompetent medarbejder til at undersøge dine el-installationer nærmere. 

Vores arbejdsopgaver favner bredt, og herunder finder du et udpluk af nogle af vores ekspertområder. Vi varetager opgaver relateret til : 

Hos Klim Fjerritslev El tilbyder vi eltjek og eleftersyn til både private og erhverv. Vi er et autoriseret el-firma og er ISO-9001 godkendte. Det betyder, at vi i overensstemmelse med lovkravene udarbejder en korrekt elrapport, når vi eksempelvis udfører eltjek og eleftersyn. Dette er både i forbindelse med ejendomshandler – eksempelvis når du skal sælge din bolig eller købe hus m.m og ved andre projekter af varierende størrelse.

Klim Fjerritslev Els dygtige elektrikere kan i denne sammenhæng tilbyde at udføre el-tjek på din bolig m.m. Her efterser Klim Fjerritslev El ejendommen for el-fejl og installationer, som ikke overholder de gældende lovkrav på området. Når det kommer til sikkerheden, hjælper vi også jævnligt vores kunder med el-tjek, så vores kunder er sikre på, at elinstallationerne overholder de sikkerhedsmæssige krav.

 

 

Altid fingeren på pulsen

Klim Fjerritslev Els dygtige elektrikere sætter en stor ære i at følge med tiden og efteruddanner sig løbende indenfor de forskellige fagområder. Derfor har vi altid fingeren på pulsen og følger grundigt med i markedet og udviklingen inden for el arbejde og elinstallationer. Derfor har Klim Fjerritslev El også indblik i de mange muligheder, som den moderne teknologi tilbyder. Det giver nemlig vores kunder flere muligheder at vælge imellem. Det er altid vigtigt for Klim Fjerritslev El, at vores kunder får tilbudt den optimale løsning til deres respektive projekter. Klim Fjerritslev El har efterhånden mange år på bagen, og med det følger tilsvarende erfaring. 

Kontakt os for en yderligere snak

Klim Fjerritslev El kører gerne ud til mindre dagligdagsopgaver, eksempelvis når du skal have faglig elektriker bistand til at renovere ældre elinstallationer. Kontakt Klim Fjerritslev El og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig. I fællesskab finder vi den optimale løsning for netop din opgave.

I god og tæt dialog med vores kunder aftaler vores faguddannede medarbejdere hos Klim Fjerritslev El konkret de nærmere forhold med vores kunder. I den forbindelse tilgodeser Klim Fjerritslev El altid vores kunders tidsmæssige planlægning m.m.

Klim Fjerritslev El

Fabriksvej 19,
9690 Fjerritslev

Kontakt os gerne hvis der er noget, du er i tvivl om, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på elektriker arbejde i Nordjylland — vi modtager også ris og ros.

Der er mulighed for telefonisk hjælp kl. 7.00 – 17.30 på hverdage, på tlf. 98 21 36 99.

Vi har elektriker døgnvagt på
tlf. 98 21 36 99 uden for åbningstiden.

Vi glæder os til at dele ud af vores erfaring — på gensyn!